Kurum Adı : Gölcük Ortaokulu
WEB Adresi : http://hilvangolcukortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Gölcük Mahallesi Hilvan/Şanlıurfa

VİZYON
Vizyonumuz Mükemmellik yolunda okul gelişim-yönetim felsefesinde bir yaşam biçimi haline gelmek, eğitim camiasına da örnek ve önder bir okul olmaktır.

MİSYON
Misyonumuz Milli Eğitim Temel Kanununa, İlköğretim ve Eğitim kanununa uygun olarak “Öğrencilerimizi, velilerimizi,çevremizi, çalışanlarımızı kendimizle bir bütün kabul ederiz” anlayışıyla önce okulumuzun, sonra çevremizin, ilimizin ve tabii ki ülkemizin gelişmesine katkıda bulunmaktır.

Öğretmen Sayısı : 20
Rehber Öğretmen Sayısı : 0
Öğrenci Sayısı : 238
Öğretim Şekli : Tekli Öğretim. Okulumuz 2016 - 2017 Eğitim Öğretim Yılında kademeli olarak İmam Hatip Ortaokuluna dönüştürülmüş olup 5. Sınıflar İmam Hatip Ortaokulu öğrencisidir.
Ders Başlama ve Bitiş Saati : 08.10-14.20
Derslik Sayısı : 24 Atölye-İşlik Sayısı : 0
Fen Laboratuarı Sayısı : 0 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 1
Resim Sınıfı Sayısı : 0 Müzik Sınıfı Sayısı : 0
Yabancı Dil : İngilizce İnternet Bağlantısı : ADSL (8 Mbit)
Hazırlık Sınıfı : 0 Konferans Salonu : 0
Spor Salonu : 0 Yemekhane : 1
Misafirhane : 0 Kütüphane : 1
Kantin : 1 Revir : 0
Lojman Sayısı : 0
Lojman Bilgisi :
Isınma Şekli : Kalorifer

ULAŞIM BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 65 km ,ilçe merkezine 13 km uzaklıktadır.
Ulaşım : Hilvan ilçe merkezden özel araçlarla ulaşım sağlanmaktadır.Yolu asfalttır.
Servis Bilgisi :
Yerleşim Yeri Bilgisi : Şanlıurfa´nın Hilvan ilçesine bağlı Gölcük Köyü. Köy yaklaşık 350 hanelidir. Köyde 1 camii, 1 sağlık ocağı ve 2 adet market vardır. 24 Derslikli yeni binamız 2015-2016 eğitim öğretim yılında hizmete girmiştir.

Kontenjan Bilgileri :

OKULUN SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİ